Desk Yurtdışı Sertfika Programlari

Yurtdışı Eğitim | Ana Sayfa | Hakkımızda | İletişim  

Yurtdışı Eğitim
Yurtdışı eğitim kaydi yaptıran öğrencilerimize BEDAVA UÇAK BİLETİ !

 



Yurtdışı Eğitim
Au-pair
Work and Travel
Yurtdışı Dil Okulu
Göçmenlik
Yurtdışı Üniversite Hazırlık
Yurtdışı Yaz Okulu
Yurtdışı Eğitim Kültür Programları
Executive English
  Google SEO Semineri
Yurtdışı Eğitim İletişim

SERTIFIKA VE DIPLOMA PROGRAMLARI

Neden Sertifika Programlari?

UC Irvine

UC Berkeley

New York Film Academy

 Spinnaker College
 ABD'de Çalışma İzni

YURTDIŞI EĞİTİM:

Au-Pair 'lik

Work and Travel

 Üniversiteler
 Yaz Okulları
 Executive English
 Diploma & Sertifika

Kültür Programları


 Sık Sorulan Sorular

Ingilizce Seviye Tespit Sinavi

Hakkımızda

 Yurtdışı Eğitim Bilgi  Formu

İletişim


POPÜLER ŞEHİRLER

 Londra
 Brighton
 New York
 Toronto
 Sydney
 Berlin
 Roma
 Paris
 Madrid
 Cape Town

TAKSİT SEÇENEKLERİ

Yurtdışı Eğitim Dosyaları

 Küba'da Eğitim
 Homesickness
 CELTA
 İngiliz İngilizcesi &  Amerikan İngilizcesi


 
 

AMERİKA'DA ÇALIŞMA İZNİ

Amerikan hükümeti yabancı öğrencilere belirli eğitim programlarını bitirdiklerinde 1 yıl yasal olarak çalışma izni hakkı tanımaktadır.

Bu hakkı yabancı öğrenciler eğitim aldıkları alanla alakalı olması şartı ile kullanabilir. Çalışma izninin amacı öğrencilere öğrendikleri bilgileri uygulama imkanı sağlamak ve uluslararası deneyim kazanmalarını sağlamaktır. Bu iznin Amerika’daki ismi Optinal Practical Training’dir. ( OPT).

Çalışacağınız şirketi bulduktan sonra, çalışacağınız alanında mezun olduğunuz alanla ilgili olduğunu yazılı olarak bildirmeniz gerekecektir.
Çalışma izni kartının elinize ulaştığında ancak çalışabilirsiniz. Kartın elinize ulaşması 90 güne kadar uzamaktadır. Dolayısıyla, eğitim programınızın bitmesine 3 ay kala çalışma iznine başvurmanız gerekmektedir. Başvurunuzu okulunuzun Uluslararası öğrenci ofisinden yapabilirsiniz.

Amerika’da yasal olarak çalışma iznini şu programlara katılarak alabilirsiniz:

2 yıllık, 4 yıllık ve yüksek lisans eğitimi alırken yasal olarak sadece kampüste haftada 20 saat ve yaz dönemlerinde okul uygun gördüğü sürece 40 saat çalışabilirsiniz.

Ayrıca, bir yıllık full-time çalışma iznine de yani (OPT), 2 yıllık, 4 yıllık ve yüksek lisans eğitimi bitirdikten sonra ve bazı üniversitelerin sertifika programlarını bitirdikten sonra da alabilirsiniz.

2 yıllık üniversiteyi bitirip ve aynı zamanda bir senelik çalışma izninden sonra da 4 yıllık bir üniversiteye geçiş yapabilirsiniz.

Desk Yurtdışı Eğitim seçkin ve geniş yelpazesinde okul seçenekleriyle sizin Amerika tercihinizde sağlam adımlar atmanızda sonuna kadar yardımcı olacaktır.

Amerika’da Çalışma iznini kullanabileceğiniz örnek eğitim planları: Baloncuklardaki eğitim programlarından birini seçerek çalışma izni hakkına sahip olabilirsiniz.

Bu Programlara Katilmak icin;
Istanbul ofisimize (0212 444 0 219 / istanbul@desk.com.tr) ya da
Izmir ofisimize (0232 444 0 219 / izmir@desk.com.tr) ulasabilir ya da
bizim sizi aramamız icin iletisim formu doldurabilirsiniz.





Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
İSTANBUL
İZMİR

PRATİK BİLGİLER

Pasaport Nasıl Alınır

Sık Sorulan Sorular

Vize Nasıl Alınır

Askerlik Tecili

Yurtdışındaki Elçiliklerimiz

Türkiye'deki Elçilikler

Malta'da Vizesiz Yurtdışı Eğitim

YÖK Denkliği

 Türkiye'ye Vize  Uygulayan Ülkeler
Türkiye'ye Vize  Uygulamayan Ülkeler
Nazan Cihan
Otoredi
Global Yurtdışı Eğitim
Klimaya

BİZİ ARAYIN!

İstanbul:

Londra:
+44 20 7100 5615

New York:
+1 212 202 66 72


BİZ SİZİ
ARAYALIM?



REHBER

Hangi Yurtdışı Eğitim Programı Size Uygun?

Ortalama Yurtdışı Eğitim Ücretleri

 DİL OKULLARI

Dil Yeterlilik Sınavları


KURUMLARA ÖZEL İNDİRİMLER



ÜLKELER REHBERİ

İngiltere

Amerika

Kanada

Malta

 İrlanda

Avustralya

 Almanya
 İtalya
 Fransa
 Yeni Zelenda
 İsviçre
 İspanya
 Rusya
 Küba
 Kosta Rika
 Brezilya
 Güney Afrika
 Meksika
 Çin